Unul dintre suporterii echipei Petrolul Ploiești care a participat la incidentul din barul Conac din data de 2 decembrie susține că administratorul barului minte!

Citește și UPDATE: Ce spune administratorul barului. Bătaie între agenții BIDEPA și suporterii Petrolul Ploiești din peluza 1

Suporterul spune că bătaia a avut loc în incinta barului și că agenții BIDEPA i-au lovit cu bâte în timp ce încercau să iasă din bar.

“Doi din prietenii mei s-au dus să își scoată certificat medico-legal, sunt bătuți rău de tot. O să vă trimitem și poze și documentele medicale. Ce a spus administratorul este minciună, bătaia a avut loc în incinta barului, i-a dat și lui cu spray, a fost și el lovit. Ne-au lovit cu bâtele, am cotul spart, prietenii mei au ochii umflați, o sa venim cu dovezi. Deși lumea ne privește rău, nu a fost vina noastră și o să dovedim. Un agent de la BIDEPA stătea sus la scări și dădea cu bâta în cine ieșea, când ieșeai te lua cu paru’, ne-a dat ca la șoareci. Am poze cu cel care a dat. A dat cu spray la toată lumea din Conac. O să revin cu mai multe detalii”, a declarat suporterul

În cursul zilei de astăzi, reporterii Incomod se vor întâlni cu suporterii pentru a intra în posesia documentelor medicale și pentru a afla noi informații.

Vom reveni cu detalii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here