fbpx
luni, mai 29, 2023

Suporterii de la Peluza I Ilie Oană cer schimbări radicale în conducerea Petrolului

Citește Și

- Advertisement -
La finalul unui sezon rușinos, în care Petrolul nici măcar nu s-a calificat în playoff-ul primelor șase echipe din liga secundă, suporterii iau atitudine. 

Cei de la Peluza I Ilie Oană au transmis un comunicat prin care solicită schimbări majore în conducerea clubului.

De asemenea, suporterii cer ca viitorii conducători să-și asume obiectivele cu o clauză de penalizare cu jumătate din salariu în cadul în care nu sunt îndeplinite. 

- Advertisement -

Aceștia și-au exprimat opțiunea și în ceea ce privește cele două variante vehiculate în ultima vreme: revenirea celor de la Veolia la poziția de partener finanțator, respectiv implicarea Primăriei Ploiești.

„Iată că, din nefericire, a venit din nou momentul în care să vorbim despre viitorul Petrolul Ploiești, unul incert în această perioadă. În spațiul public se dezbat diverse variante, iar decizia de a accepta una dintre ele trebuie foarte bine cântărită deoarece ne dorim implementarea unui proiect fezabil, de lungă durată și care să asigure toate condițiile pentru performanță, pentru a găsi într-un final drumul spre Liga 1.

În aceste condiții, Peluza I Ilie Oană prezintă un prim punct de vedere legat de variantele dezbătute în spațiul public de întreaga suflare petrolistă.

- Advertisement -

Varianta în care Veolia ar reveni asupra deciziei și ar dori să rămână în continuare partener-finanțator al FC Petrolul Ploiești

Peluza I Ilie Oană agrează această variantă doar în condițiile în care vor avea loc schimbări radicale la nivelul conducerii clubului. La nivel decizional, avem nevoie de profesioniști, de oameni de fotbal care să poată asigura promovarea în Liga 1.
Totodată, precizăm că nu vom accepta niciodată o revenire a lui Cristi Vlad în cadrul clubului.
Suntem conștienți de eforturile făcute de Mădălin Mihailovici și știm că a fost și este cu sufletul alături de Petrolul Ploiești. De aceea trebuie să rămână alături de acest proiect.

Varianta unui parteneriat cu Primăria Ploiești

Înainte de toate, ținem să precizăm că nu punem la îndoială faptul că primarul Andrei Volosevici iubește în adevăratul sens al cuvântului Petrolul Ploiești. Este vizibil acest lucru și știm că nu ar dori să facă rău acestui club, însă nu dorim în niciun fel ca viitorul Petrolului să revină la mâna politicului.
De ce spunem acest lucru? Deoarece în cazul în cazul în care s-ar merge pe varianta propusă, în care SC Hale și Piețe SA să devină membru în cadrul asociației Petrolul 52, cu drept de veto, ar însemna ca reprezentanții Consiliului Local Ploiești să decidă soarta clubului. Practic vom fi la mână politicienilor și nu ne dorim acest lucru.
Totodată, nu putem fi de acord să o luăm de la zero, din Liga a IV a, ținând cont de eforturile care s-au făcut de întreaga suflare petrolistă până în prezent pentru ca acest club să nu moară și să își continue drumul până în Liga 2. Suntem conștienți că s-au făcut greșeli și că s-au pierdut trei ani, însă acest proiect trebuie să continue. Sperăm ca primarul Andrei Volosevici, având calitatea de reprezentant al ploieștenilor prin voturile care i s-au acordat, să vină cu noi soluții pe care să le discutăm și care să sprijine acest proiect.
Cu siguranță, prin dialog, vom rezolva toate probleme și vom pune bazele unui proiect de durată.
În final ținem să precizăm că dorim ca orice persoană care va veni la nivelul conducerii FC Petrolul Ploiești să nu răspundă, în scris, doar cu funcția, ci și cu jumătate din salariu. Un alt punct important, campania de transferuri trebuie să fie asumată. În cazul în care nu se îndeplinesc condițiile de performanță vom solicita demisia.

- Advertisement -

Totodată, în ambele variante prezentate, nu concepem ca din Consiliul Director să nu facă parte și reprezentanți ai suporterilor.
Împreună vom reuși! Hai, Petrolul!

- Advertisement -

1 COMENTARIU

  1. Toti „fotbalistii” echipei de fotbal Petrolul Ploiesti trebuiesc schimbati pentru a avea o sansa de promovare in Liga 1. Fotbalistii de acum au jucat clar numai pentru a nu promova, deoarece stiau ca majoritate vor pleca de la echipa in cazul promovarii. Asa s-a vazut la televizor si uneori din tribuna. Toata echipa Pertolul Ploiesti trebuie refacuta cu jucatori ce vor cu adevarat sa promoveze. Cautati jucatori talentati si dornici sa joace fotbal sub culorile clubului Petrolul Ploiesti! Toate „pilele si pilutele -de care echipa este plina trebuiesc eliminate, altfel peste un an vom avea o situatie identica, si la fel. HAI PETROLUL!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Când se face dezinsecție și deratizare în Ploiești

S.C. CORAL IMPEX S.R.L., cu sediul social in Mun. Ploiesti, Str. Penes Curcanu, nr. 8, bl. 151C, ap. 10,...

Mai Multe Articole Ca Acesta