Cristi Vlad, preşedintele Petrolului Ploieşti, a pierdut încrederea fanilor, cei care au decis să ocupe o funcţie de conducere în sânul formaţiei ploieştene. Totul a generat după ce jocul lupilor galbeni din ultima perioadă a lăsat de dorit, ultraşii considerându-l pe oficialul clubului unul dintre principalii vinovaţi.

Astfel, după meciul cu CS Mioveni, încheiat la egalitate, scor 0-0, o parte dintre suporteri au mers la vestiare pentru a-i cere socoteală atât tehnicianului Leo Grozavu, cât şi preşedintelui Cristi Vlad, discuţiile nu au fost unele tocmai amiabile, după cum se poate vedea din imaginile de mai jos, suporterii fiind la capătul răbdării de a mai accepta vreo scuză din partea lui Cristi Vlad.

A La finalul acelei seri tensionate, conducerea FC Petrolului Ploieşti i-a reziliat contractul fostului antrenor Leo Grozavu, în locul lui fiind numit interimar Tavi Grigore. Însă, cu toate că spiritele s-au calmat, ultraşii aflaţi la Peluza I Ilie Oană i-au solicitat preşedintelui Cristi Vlad demisia la fiecare meci. Acum rămâne de văzut cât va mai dura până se va umple din nou butoiul cu pulbere iar tensiunile vor prinde amploare din cauza problemelor de management pe care fanii le-au semnalat.

ATENŢIE! Limbaj licenţios!

Sursa: deprahova.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here