Toți consilierii personali cu notorietate ai primarului Adrian Dobre l-au “părăsit”, rând pe rând. De când a preluat mandatul de primar al Ploieștiului, Adrian Dobre a pierdut mai mulți consilieri personali. Dintre toți cei care l-au sfătuit de-a lungul timpului pe primar, unul singur îi mai este la ora actuală alături: Eugen Prună, fost ofițer SRI, cel despre care gurile rele din administrație spun că este adevăratul primar al Ploieștiului.

Adrian Dobre și-a început mandatul cu o echipă de consilieri cu notorietate în Ploiești, oameni vechi în administrație, la care pe parcurs s-au adăugat și alte nume, pe măsură ce unii au plecat, din care îi reamintim pe: Radu Socoleanu, fost viceprimar și consilier local, Gabriel Hornoiu, fost subprefect, doctorul Bogdan Nica, fost șef ANPC, Valeriu Răchită, fost jucător și manager al echipei Petrolul Ploiești, Silviu Crângașu, actual președinte al Asociației Județene de Fotbal Prahova și fost director CSM Ploiești. Nici unul dintre aceștia nu mai este în prezent în echipa primarului Dobre. Mai mult decât atât, unii nu îi mai sunt alături nici politic, cum ar fi doctorul Bogdan Nica, cel care recent a plecat din PNL la ALDE.

Un singur om a rămas alături de Adrian Dobre în tot acest timp: Eugen Prună. De-a lungul timpului, foarte multe persoane din mediul administrativ, dar și diverse publicații locale, au afirmat că Prună este cel care conduce orașul și ia în realitate deciziile. De la gestionarea corespondenței primarului Adrian Dobre, până la numirea unor persoane în funcții cheie prin dispoziție a primarului, oamenii spun că toate aceste lucruri sunt în realitate “rezolvate” de consilierul personal al primarului Eugen Prună.

Un episod care merită amintit aici este chiar cel de astăzi, 20 februarie, legat de transferul lui Lucian Leoșteanu de la Direcția Relații Internaționale la Direcția Tehnic Investiții, prin dispoziție a primarului. Detalii aici. Când a fost întrebat cum comentează acest lucru de către un reporter al ziarului Incomod, Adrian Dobre a spus că va da un punct de vedere “imediat”, apoi s-a închis în birou cu Eugen Prună. După ce a discutat o perioadă cu consilierul său, Dobre a ieșit să dea un punct de vedere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here