Joi, 6 aprilie, când ziua se îngemăna cu seara, la PNL Ploiești s-au produs alegeri. Pentru Biroul de Conducere. La șefia filialei, candidat unic, primarul Adrian Dobre. Dacă n-a mai vrut nimeni să alerge alături de Dobre shoulder by shoulder e fix treaba PNL-ului nu comentăm noi aici. Cert este că de ieri PNL+PDL este egal nu LOVE cum ați crede ci… PNL.

Numai că surpriza a venit după numărarea voturilor la președinția filialei. Chiar dacă unicul candidat era Adrian Dobre când au citit rezultatele, liberalii au rămas mască. Cu peste 90% de voturi președinte ieșise… Mircea Cosma. Rumoare, scrâșnete din dinți, jelanii, priviri mirate. S-a mai votat o dată. Cu 91% din voturi președinte a fost desemnat câștigător… Mircea Cosma. Din sală s-a auzit un prelung ”Bă, faceți mișto de noi???!!!!”. Dobre transpirat a rugat-o pe Roberta Anastase de la prezidiu să numere voturile.

S-a votat a treia oară. Cu 120% din voturi (le-a numărat Roberta) a ieșit și a treia oară tot Mircea Cosma. Deja jumătate de sală formată din foștii PDL se uita urât la cealaltă jumătate formată din vechii liberali. Și viceversa. Și tocmai când să înceapă păruială din spatele scenei a țâșnit Mircea Cosma care a pus mâna pe microfon: ”Îmi pare rău, nu pot accepta șefia PNL Ploiești. Îl declar pe domnul Dobre câștigător.”. După care i-a pupat galant mâna Robertei și a dispărut.

Un oftat de ușurare s-a auzit din piepturile liberale. Adrian Dobre transpirat, dar fericit a fost aplaudat la scenă deschisă.

Prima măsură în calitate de președinte luată de Adrian Dobre va fi deschiderea unei anchete pentru a se afla cum s-a infiltrat Cosma la alegerile PNL.

Textul de mai sus este un pamflet. Tratați-l în consecință.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here