Așa cum am mai anunțat, potrivit unor surse din Primăria Ploiești, edilul-șef Adrian Dobre a demarat în urmă cu ceva timp o acțiune de monitorizare a funcționarilor cu putere de decizie din primărie. Primarul dorea astfel sa vadă dacă factorii de decizie din jurul său își fac treaba corespunzător și în caz contrar aceștia să fie schimbați din funcție.

Potrivit unor surse, demisia șefului de la Juridic Adrian Androne vine chiar în acest context, Androne fiind primul care a fost înlăturat din funcție pentru că nu-și făcea treaba corespunzător.

Reamintim că Adrian Androne s-a “remarcat” când a declarat într-o ședință de Consiliu Local că anumite paragrafe din lege sunt ilegale, sau când s-a discutat despre finanțarea CSM. Atunci le-a spus consilierilor că finanțarea este legală, dar când i s-a cerut un raport de specialitate scris care să ateste acest lucru a revenit cu o hârtie pe care scria fix opusul. Un alt exemplu elocvent este cel petrecut ieri tot la ședința Consiliului Local, când Androne a spus că nu este necesar votul consilierilor pentru majorarea tarifului practicat de operatorul de salubritate, dar când i s-a cerut să dea un raport scris în acest sens a revenit după o pauză de 40 de minute cu o hârtie pe care scria altceva. După ce consilierii l-au criticat a spus că are nevoie de încă 30 de minute pentru a redacta raportul corect, înfuriindu-i pe condilierii locali care s-au simțit batjocoriți de șeful de la Juridic.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here