Surse din mediul politic au confirmat pentru ziarul Incomod că la nivelul județului Prahova a fost încheiată o alianță între Partidul Social Democrat și Pro România. Potrivit acestora, cele două partide vor susține candidați comuni la alegerile locale din septembrie, pe Bogdan Toader pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Prahova și pe Cristian Ganea pentru funcția de primar al Ploieștiului.

Reamintim că cele două partide își anunțaseră deja candidații pentru alegeri, astfel: PSD anunțase că pentru șefia Consiliului Județean Prahova candidat va fi Bogdan Toader, președinte al organizației Prahova a partidului și actual președinte al CJ, iar pentru funcția de primar al Ploieștiului Radu Oprea, actualmente senator. Cât despre Pro România, partidul anunțase că la primărie candidat va fi Cristian Ganea, actual viceprimar al Ploieștiului, iar pentru Consiliul Județean Prahova candidat era Mădălina Lupea, fost prefect al județului.

Potrivit surselor amintite mai sus, cele două partide s-au aliat și vor susține echipa Toader-Ganea la alegerile locale din Prahova, respectiv Ploiești.

Reamintim totodată că viceprimarul Cristian Ganea a plecat recent din PSD la Pro România. Ganea era președinte PSD Ploiești și, potrivit surselor politice, a plecat din PSD după ce partidul a decis să-l susțină pe Radu Oprea pentru funcția de primar al Ploieștiului.

1 COMENTARIU

  1. Uitați-vă la ei, fața lor îi trădează, sunt puși pe jegmaneala banului public și a fondurilor europene,n-au facut nimic timp de 4 ani pentru prahoveni.PROȘTI SA FIM SA-I MAI VOTĂM!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here