fbpx
miercuri, aprilie 17, 2024
spot_img

SURSE: Cine va fi noul director de la Hale și Piețe S.A.

Citește Și

- Reclamă -

Potrivit unor surse, noul director de la Hale și Piețe S.A., societate aflată în subordinea Primăriei Ploiești, va fi Mariana Pepelea, care își va începe mandatul pe data de 17 octombrie și va avea contract pe perioadă determinată, de patru luni. Pepelea este cunoscută ca fiind „mâna dreaptă” a deputatului ALDE Grațiela Gavrilescu. În plus, se pare că aceasta își va aduce și un consilier personal, în persoana lui Constantin Moraru, fost colonel, de asemenea membru ALDE, care o va înlocui pe actuala consilieră personală a directorului, Maria Manole, rudă a fostului primar arestat pentru fapte de corupție, Iulian Bădescu.

Încă se discută despre cine va prelua funcția de director adjunct, dar se pare că actualul adjunct, Corneliu Comendant, va fi schimbat tot cu un „om de casă” al Grațielei Gavrilescu, Vasile Ardeleanu, de la ALDE.

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

3 COMENTARII

  1. Intoxicari. Un nou director general probabil o sa fie la Hale. Dar ca pleaca inginerul Comendant din adjunct si Manole Maria din consilier…intoxicari! Oamenii si au facut treaba acolo si sunt in regula din cate vorbeste lumea. De ce sa schimbi ceva ce functioneaza?! Intoxicare si cu Badescu, fostul primar! O fi sau, nu Manole ruda cu Badescu (si ce relevanta are?! ) dar dosarul lui Badescu inca se judeca si nu exista o decizie definitiva, asa ca faptele de coruptie nu sunt inca demonstrate si nu stim, inca, daca a fost arestat pe drept sau pe nedrept. Asa ca…intoxicari

  2. Pepelea Mariana este fina Gratielei Gavrilescu … daca este asa atunci ce mai conteaza pregatirea profesionala ?!? Gratiela G. a vrut acolo pe cineva de-al casei intrucat trebuiesc spalate niste ,,rufe murdare ” in urma fostului director ILIE EMANUEL si un om intreg la minte nu ar fi acceptat acest lucru . Ce este cel mai grav este ca Hale si Piete este deja in pragul falimentului iar contractele in defavoarea societatii si sumele delapidate de fostul director nu mai pot fi recuperate . Ca imagine a ALDE asta doare cel mai rau , in proximitatea alegerilor parlamentare , dar prin aceasta miscate , ,, cuiul ” Pepelea in casa Consiliului Local sa lasat greu negociat . Se stie si se tace de la un capat al altuia al CONSILIULUI LOCAL PLOIESTI … De ce oare …? Cel mai grav ar fi daca se descopera ca la masa lui Emanuel Ilie au mancat si cativa din Cosiliul local … grea intrebare dar si mai greu raspunsul !

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele Știri

”Am depus plângere penală la secție, iar a doua zi polițistul de caz m-a violat”

O femeie acuză că a fost violată de polițistul la care depusese o plângere penală (video la finalul articolului).Mărturii...
Sari la conținut