fbpx
vineri, septembrie 22, 2023
19.8 C
Ploiești
spot_img

SURSE. Conducerea operatorului de salubritate Rosal știa dinainte de controlul primăriei Ploiești

Citește Și

- Reclamă -

Potrivit unor surse din mediul administrativ, conducerea operatorului de salubritate Rosal fusese anunțată dinainte de controlul coordonat de primarul Adrian Dobre din noaptea de 5 spre 6 decembrie!

Potrivit surselor noastre, persoane din cadrul Regiei Autonome de Servicii Publice Ploiești și din cadrul Poliției Locale Ploiești puseseră în gardă conducerea Rosal Ploiești cu privire la acțiunea pe care o pregătea primarul.

- Reclamă -

În încercarea de a nu fi depistate nereguli, directorul Rosal ar fi trimis la ora 22.00, 5 decembrie, pe teren mai multe excavatoare și mașini mari, hak-uri, care deși sunt destinate activității de curățenie căi publice au fost folosite pentru a ridica deșeurile de la platformele de colectare (din contractul ADI Deșeuri), din zonele vest și Malu Roșu.

Însă, angajații Rosal nu au făcut față volumului mare de gunoaie care se adunaseră la platformele din tot orașul, astfel că operatorul tot a fost amendat cu 42 de amenzi, în valoare de 94.000 lei.

- Reclamă -
spot_img
spot_img

2 COMENTARII

  1. Joi 6 decembrie 2018 nu s-a ridicat gunoiul în Ploiești. Aproape în fiecare săptămână trebuie să dau telefon celor de la Rosal să vină să ridice gunoiul de pe strada Nicolae Bălcescu nr 12 deși întotdeauna plătesc abonamentul în avans pe 1 an. Acest lucru se poate verifica. Am încercat de multe ori să dau telefon joi și vineri dar fie era ocupat fie nu răspundea nimeni. Oare este cazul să dau în judecata societatea Rosal? Pot cere listingul operatorului de telefonie ca să demonstrez de câte ori am dat telefon în ultimii doi ani.

  2. Sa le fie rușine tuturor care dețin funcții fie la societate fie la primărie niste jeguri de oameni halal gospodari avem .O sa ne mănânce viermii de vii,apoi se întreabă de unde avem atâtea boli .Vai de viață noastră cu ăștia.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Știri

Foto exclusiv – Traficant de droguri prins în flagrant în Ploiești

Polițiștii BCCO Ploiești au organizat în această după-amiază un flagrant în zona Caraiman din Ploiești.Un traficant de droguri...