Noi detalii ies la iveală din ancheta uciderii Tatianei Tudor, o femeie de 43 de ani din Ploiești care a fost găsită săptămâna trecută moartă în apropiere de strada Poligonului din Ploiești.

Potrivit unor surse, Vasile Pascale, principalul suspect care, de altfel, a și fost arestat ieri preventiv pentru uciderea Tatianei Tudor, a plecat la mare imediat după comiterea faptei cu hainele pătate de sânge. Se pare că femeia cu care a plecat Pascale pe litoral a declarat astăzi că, odată ajunși la mare, suspectul a cumpărat o perie de covoare pe care a folosit-o pentru a-și curăța o pereche de pantaloni scurți.

În plus, se pare că la momentul când oamenii legii l-au percheziționat pe Vasile Pascale, acesta avea asupra lui un card bancar al victimei, iar în bagajul pe care l-a avut la mare avea și alte haine pătate de sânge.

Reamintim faptul că Vasile Pascale, suspectul principal al crimei de pe strada Poligonului din Ploiești, a contestat decizia dată ieri de Tribunalul Prahova de a fi arestat preventiv pentru 30 de zile. Contestația va fi judecată de Curtea de Apel Ploiești.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here