Pe data de 11 septembrie, contractul de mandat prin care Cristian Iancovici a fost numit director al societății Transport Călători Express S.A. va lua sfârșit. Potrivit unor zvonuri din administrația locală, Consiliul de Administrație al TCE nu îi va mai prelungi acestuia contractul.

Până în prezent, reporterii noștri au aflat că sunt vehiculate două nume, care ar putea să-l înlocuiască pe Iancovici la conducerea TCE. Unul este Radu Socoleanu, fost consilier local, actualmente consilier personal al primarului Adrian Dobre, al cărui rol este să monitorizeze activitatea de la Hale și Piețe S.A..

Cel de-al doilea nume vehiculat este Costin Fieraru, angajat al TCE, care de altfel s-a înscris și în 2012 la concursul pentru ocuparea funcției de director general al societății. Atunci, viceprimarul de la acea vreme, Raul Petrescu, anunțase că dosarul lui Costin Fieraru nu era eligibil, acesta neavând un set de cursuri care să releve experienţa profesională.

1 COMENTARIU

  1. […] Pe data de 11 septembrie, contractul de mandat prin care Cristian Iancovici a fost numit director al societății Transport Călători Express S.A. va lua sfârșit. Potrivit unor zvonuri din administrația locală, Consiliul de Administrație al TCE nu îi va mai prelungi acestuia contractul. Până în prezent, reporterii noștri au aflat că citește toată știrea… […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here