Potrivit anumitor surse, în denunțul făcut de Alina Petre, fosta noră a lui Virgil Măgureanu, împotriva senatorului Crin Antonescu, apare și numele lui Dragoș Dobrescu, un controversat om de afaceri, membru al grupului de la Monaco.

Se pare că Dragoș Dobrescu este cel care i-a plătit cea mai mare parte din sumă lui Crin Antonescu pentru achiziționarea unui apartament de la fiul fostului șef al SRI, sumă despre care Alina Petre susține că a fost oricum subevaluată.

De altfel, aceleași surse au spus că ieri au fost efectuate percheziții la domiciliul lui Dragoș Dobrescu și la sediile firmelor din grupul Monolit, controlat de afacerist. Grupul de societăți Monolit este format din SC Monolit Park Towers SRL, SC Monolit Plazza SRL, Monolit Lake Residence SRL şi Global Invest Group – Societate de Investiţii şi Dezvoltare SA.

Cât despre grupul de la Monaco, din care face parte Dragoș Dobrescu, îi mai are ca membri pe Elan Schwartzenberg, Nicolae Dumitru, Gabriel “Puiu” Popoviciu, Adrian Videanu, Ion Țiriac, Cristian Burci, Sorin Blejnar, Codruț Marta, Dan Grigore Adamescu și alți afaceriști.

Reamintim că vineri dimineață, senatorul Crin Antonescu și soția sa, europarlamentarul Adina Vălean, au ajuns la sediul Direcției Naționale Anticorupție din Ploiești pentru a fi audiați în calitate de martori, în urma denunțului făcut de Alina Petre.

Vezi aici ce a declarat Crin Antonescu la intrare în sediul DNA Ploiești!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here