fbpx
miercuri, mai 31, 2023

SURSE. După TNL Ploiești, se încearcă sabotarea alegerilor TNL Prahova?!

Citește Și

- Advertisement -

Războiul continuă în Partidul Național Liberal! După ce seniorii au exclus din partid tinerii organizației municipale care făcuseră alegeri și își aleseseră un nou președinte, sursele din partid spun că seniorii vor acum să saboteze alegerile programate pentru sâmbătă la TNL Prahova.

Sâmbătă, 14 octombrie, erau programate alegeri pentru Tineretul Național Liberal Prahova, unde urma să candideze din nou Ayad al Hasoon, actualul președinte al organizației. În acest sens, TNL Prahova înființase conform statutului Comisia de Organizare și Desfășurare a Alegerilor (CODA), numai că potrivit surselor din rândul tinerilor liberali președintele PNL Prahova, Iulian Dumitrescu, a desființat comisia și a format o alta, reprogramând alegerile pentru marți, 17 octombrie.

- Advertisement -

În situația aceasta, tinerii spun că Ayad al Hasoon nu va mai candida, întrucât cu o comisie CODA favorabilă unui alt posibil candidat șansele sale de a câștiga alegerile sunt aproape nule. La ora actuală sunt vehiculate două nume care se pare că ar fi potențiali înlocuitori ai lui Ayad al Hasoon la conducerea TNL Prahova: Cezar Grama și Alexandra Crăciun. Mai mult decât atât, anumite surse din partid susțin că mai mulți consilieri locali și primari din județ au fost sunați și „îndrumați” să nu-l voteze pe Ayad al Hasoon. Totuși, se încearcă astăzi anularea comisiei CODA nou-înființată și revenirea la cea formată de către al Hasoon.

De reamintit este și că seniorii au votat ca Ayad al Hasoon, dar și alți tineri, să fie excluși din partid, la ședința de miercuri, 11 octombrie, când seniorii au motivat că aceștia nu și-au plătit cotizația. În replică, aceștia susțin că au cotizațiile plătite la zi și că au contestat decizia. Situația este chiar mai delicată în cazul lui Ayad al Hasoon, care nu poate fi exclus doar prin vot al Biroului Permanent Județean al PNL Prahova, fiind și membru al Comisiei de Arbitraj în cadrul Consiliului Național, consiliu care de asemenea trebuie să voteze pentru excluderea acestuia.

N.R.: Reporterii noștri l-au contactat pe Iulian Dumitrescu, președintele PNL Prahova, pentru un punct de vedere, dar acesta avea telefonul închis. În măsura în care va reveni cu un punct de vedere, îl vom publica pe site.

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Greva profesorilor: Sindicatele au respins oferta Guvernului

Sindicaliștii din Educație au respins oferta Guvernului, de mărire a salariului cu 1.000 de lei brut pentru profesori și...

Mai Multe Articole Ca Acesta