Ziarul Incomod a publicat joi, 5 martie, o fotografie (dreapta) cu ecograful cu sondă care se folosește pe secția internărilor de zi, fotografie realizată de o pacientă a spitalului care a constatat că lentila sondei este spartă. Citește aici toate detaliile! 

Potrivit unor surse din cadrul spitalului, imediat după publicarea articolului în ziarul Incomod, aparatul respectiv a fost scos de pe secție și înlocuit cu altul adus din altă secție. În plus, aparatul nou la care făceam referire în articol și spuneam că potrivit unor surse nu este folosit, ar fi fost de asemenea mutat într-o secție pentru a fi utilizat.

În plus, aceleași surse spun că schimbările s-au făcut printr-o decizie internă în care este specificat că problema a fost discutată la o ședință de pe data de 27 februarie, dar măsurile s-au luat acum, culmea, coincidență sau nu, la mai puțin de o oră după apariția articolului nostru.

Reamintim că directorul medical, dr. Călin Boeru, a declarat că aparatul spart nu este spart, deși în fotografie se vede clar acest lucru și că nici nu prezintă niciun risc pentru paciente. Dar ne întrebăm, dacă este atât de sigur, cum de a fost schimbat imediat după publicarea articolului?!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here