Fostul primar al municipiului Ploiești, Iulian Bădescu, a revenit în mediul politic prahovean. Surse din PRO România au confirmat pentru Ziarul Incomod că fostul edil  s-a alăturat formațiunii police condusă de Victor Ponta. Alături de Bădescu, în PRO România s-a înscris și fostul șef al Poliției Local Ploiești, Cristinel Toader.

Conform acelorași surse, Iulian Bădescu are șanse mari pentru a candida din partea PRO România la alegerile locale din 2020 pentru funcția de primar al Ploieștiului.

sponsor
sponsor
sponsor
sponsor

Vă reamintim faptul că Iulian Bădescu a fost condamnat definitiv de Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie (ÎCCJ) la trei ani de închisoare cu suspendare sub supraveghere în dosarul în care a fost acuzat de abuz în serviciu şi luare de mită, în legătură cu sponsorizarea Asociaţiei Comunitare “Lupii Galbeni 2012”.

Totodată, Bădescu este trimis în judecată într-un dosar alături de Sebastian Ghița. În primă instanță acesta a fost achitat, însă dosarul se va rejudeca în urma scandalului pe tema completurilor de 5 judecători formate nelegal, după cum consideră Curtea Constituţională.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here