Polițiștii din Prahova efectuează joi, 13 iunie, opt percheziții la domiciliile unor persoane bănuite de comiterea unor infracțiuni de furt calificat. Cinci mandate de aducere vor fi puse în executare, anunță Poliția Prahova.

Potrivit unor surse, marfa aparține lanțului de supermarketuri Kaufland, iar bărbații vizați sunt șoferi ai firmei care asigură transportul mărfii de la depozite în magazine.

Polițiști de investigații criminale au descins la locuințele persoanelor bănuite de săvârșirea unor infracțiuni de furt calificat și la imobilele unde există informații că s-ar afla bunuri, obiecte sau înscrisuri ce au legătură cu activitatea infracțională. Descinderile au loc în județul Prahova, pe raza municipiului Câmpina și în comunele Drajna, Gherghița, Aluniș și Berceni.

Din cercetări a rezultat faptul că, în perioada martie-iunie, persoanele bănuite, în calitate de conducători auto la diferite societăți comerciale, au efectuat transport de mărfuri, sustrăgând anumite cantități din marfa transportată. De asemenea, au rezultat indicii că bunurile sustrase erau ulterior valorificate în mod direct sau cu ajutorul altor persoane, spun reprezentanții IJP Prahova.

Prejudiciul cauzat prin activitatea infracțională este estimat la aproximativ 40.000 de lei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here