Primăria Ploiești se confruntă cu o adevărată criză financiară în ultima perioadă, municipalitatea neavând fonduri suficiente nici măcar pentru plata serviciilor publice.

Asta nu îl împiedică pe primarul Adrian Dobre să se prezinte, din nou, în fața Consiliului Local Ploiești cu un proiect privind accesarea unui credit de aproximativ 5 milioane euro.

Nu ar fi fost o problemă asta dacă ar fi fost sigurul împrumut pe care edilul șef al orașului vrea să-l contracteze.

Spunem asta deoarece, în luna mai, Dobre a ajuns la un acord cu majoritatea din legislativul ploieștean în ceea ce privește accesarea unui credit de aproximativ 30 milioane euro!

De această dată, șeful executivului ploieștean dorește un împrumut bancar pentru cofinanțarea mai multor obiective de investiții precum construirea a patru grădinițe, achiziționarea de mijloace de transport în comun electrice, tramvaie, autobuze și troleibuze, și pentru lansarea proiectului privind realizarea terminalului multimodal din zona Spitalului Județean de Urgență Ploiești.

Astfel, primarul Adrian Dobre va ajunge la performanța ca majoritatea proiectelor asumate să fie realizate prin împrumuturi bancare.

Dacă edilul șef va continua ca toate investițiile să le realizeze doar din împrumuturi, nu ne-ar mira ca în scurt timp și panseluțe plantate în centrul orașului să achiziționate printr-un nou credit bancar.

1 COMENTARIU

  1. Somn usor ploiesteni .
    Taxele si impozitele platite de voi merg spre salariile imense ale multor taietori de frunza din administratia locala . Cu banii care ramin se vopsesc borduri si se tunde iarba …..

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here