ghita sebastian

ghita sebastianDeputatul Sebastian Ghiţă s-a prezentat luni la DNA din proprie iniţiativă. Ghiţă a avut o discuţie cu procurorul care se ocupă de cazul său şi i-a cerut acestuia măsuri mai blânde pentru firmele puse sub sechestru. Potrivit unor surse apropiate anchetei citate de România TV, procurorii vor să ridice sechestrul de pe anumite firme aparţinând unor apropiaţi ai lui Sebastian Ghiţă şi să permită acestor firme să efectueze plăţi pentru a nu intra în colaps.

Procurorii ar putea înlocui interdicţia de a părăsi Ploieştiul cu interdicţia de a părăsi ţara pentru Sebastian Ghiţă, au mai declarat sursele citate de România TV.

“Am avut o discuţie cu domnul procuror şi îi mulţumesc că m-a primit. I-am prezentat câteva dintre argumentele de care v-am vorbit dimineaţă cu privire la situaţia persoanelor şi companiilor care nu au legătură cu mine, sub nicio formă, şi cu situaţia angajaţilor din companiile care se presupune care ar avea legătură cu mine. Dânsul m-a asigurat că va trata cu atenţie fiecare dintre aceste situaţii şi companii”, a declarat Senastian Ghiţă, la plecarea de la DNA Ploieşti.

Sursa: www.ph-online.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here