fbpx
duminică, iunie 23, 2024
spot_img

SURSE: Raul Petrescu nu va mai fi director RASP Ploiești

Citește Și

- Reclamă -

Potrivit unor surse din cadrul Primăriei Ploiești, Raul Petrescu nu va mai ocupa funcția de director al Regiei Autonome de Servicii Publice Ploiești.

Formal, înlăturarea din funcţie ar urma să fie făcută de Consiliul de Administraţie al RASP Ploieşti, după ce acesta va ajunge în formulă completă.

- Reclamă -

Aceleași surse susţin că Petrescu ar urma să fie mutat pe un post de conducere în cadrul SC Transport Călători Epress SA.

Raul Petrescu a câștigat concursul  pentru postul de director al RASP Ploiești  la începutul lunii noiembrie 2017. De atunci, acesta s-a remarcat doar prin faptul că în vara anului trecut a solicitat o primă de 5000 de euro, iar Consiliul de Administrație de la acea vreme a accepta acest lucru pentru performanțele pe care le-a avut la conducerea instituției.

Vă reamintim faptul că RASP are rolul de a monitoriza lucrările executate în oraș de operatorii care au contract cu municipalitatea. Practic, Regia de Servicii Publice  verifică dacă lucrările au fost efectuate, le confirmă dacă este cazul, apoi primăria le plătește. În acest context,în ultimii ani municipalitatea a plătit facturi record pentru salubritate către firma Rosal, iar fostul primar Adrian Dobre anunța la acea vreme că a descoperit lucrări fictive în ceea ce privește salubritatea, care în realitate nu erau prestate, dar erau confirmate de RASP ca fiind efectuate și apoi plătite de primăria Ploiești către Rosal.

- Reclamă -

Posibile explicații în ceea ce privește faptul că Raul Petrescu, în calitate de director al RASP, a închis ochii la problemele semnalate de fostul primar Adrian Dobre printr-o plângere penală ar putea fi aceea că, potrivit mai multor persoane din oraș, este de notorietate pritenia din acesta și  directorul Rosal Prahova, Cătălin Ioniță (foto dreapta, cei doi).

ARTICOLE PE ACEASTĂ TEMĂ:

Raul Petrescu, directorul RASP, a primit aprobare pentru prima de 5.000 de euro. Care sunt performanțele lui Raul Petrescu
Facturi record pentru curățenia căilor publice în 2018, deși Ploieștiul este îngropat în gunoaie! Rosal a facturat aproape tot bugetul prevăzut
Primarul Adrian Dobre, plângere penală cu privire la furturile din bani publici făcute de Rosal cu girul RASP

 

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele Știri

România trece la salariul minim european. Cât vor câștiga în plus românii

România trece la salariul minim european. Proiectul a fost votat ieri în Guvern și prevede ca leafa minimă să...