Potrivit unor surse din administrație, partidele au negociat majorarea taxelor și impozitelor locale înainte ca propunerea să ajungă în atenția opiniei publice. Se pare că primarul Adrian Dobre i-a convocat pe consilierii locali reprezentativi ai partidelor majoritare din Consiliul Local, PNL și coaliția PSD-ALDE, pentru a discuta despre această variantă cu scopul de a atrage mai mulți bani la bugetul local.

Potrivit surselor noastre, în cadrul întâlnirii respective, toți reprezentanții din Consiliul Local au fost de acord cu majorarea taxelor și impozitelor locale, după ce primarul Adrian Dobre a explicat care sunt problemele financiare cu care se confruntă municipalitatea. Ba mai mult decât atât, în timpul întâlnirii s-au fi convenit și procentul cu care taxele să fie majorate, anume 10%.

Ulterior, însă, social-democrații s-ar fi “organizat” separat, la partid, și ar fi decis ca public să folosească această inițiativă pentru a-l ataca pe primarul Dobre politic. De aceea în ultima perioadă social-democrații fac declarații despre cum primarul dorește majorarea taxelor, dar “uită” că la întâlnirea avută au fost cu toții de acord cu acest lucru.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here