După scandalul din interiorul PSD, acum bubuie un nou scandal, de data aceasta în interiorul Guvernului. Surse politice ne-au precizat că premierul Mihai Tudose nu-l consideră vinovat pe șeful Poliției Române, Bogdan Despescu, cel căruia ministrul de Interne, Carmen Dan i-a cerut să demisioneze.

Citește și: Carmen Dan i-a cerut lui Mihai Tudose schimbarea din funcție a șefului Poliției Române

Între Tudose și Carmen Dan au avut loc discuții la nivelul Guvernului, în care premierul i-a cerut să nu înainteze propunerea de demitere a lui Despescu, pentru că nu o va accepta.

Ministrul de Interne nu a ținut cont de ”sfatul” premierului și a anunțat public că a înaintat solicitarea de destituire din funcție a șefului Poliției Române, ca urmare a cazului polițistului pedofil din Capitală.

În mediile politice este cunoscută rivalitatea din Carmen Dan și Mihai Tudose, cei doi aflându-se în tabere radical diferite. Una dintre țintele lui Tudose era demiterea ministrului de Interne, iar acum se pare că s-a ivit oportunitatea. Nu este exclus ca Mihai Tudose să accepte sacrificarea șefului Poliției Române, dar să ceară la pachet și demisia ministrului de Interne, Carmen Dan.

Dacă Tudose va face acest pas, războiul din interiorul PSD efectiv va exploda, pentru că Liviu Dragnea nu va fi sub nicio formă de acord să plece Carmen Dan din Guvern.

Sursa: www.stiripesurse.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here