Potrivit unor surse din administrația ploieșteană, se trag sfori pentru schimbarea componenței comisiilor constituite pentru scoaterea la concurs a posturilor de conducere de la Clubul Sportiv Municipal, în speță funcțiile de director și de director adjunct.

Contactat pentru un punct de vedere, actualul director Silviu Crâângașu nici nu a ascultat toată întrebarea și deja a răspuns: ”Nu comentez și nu am ce să comentez”, a spus Crângașu, după ce reporterul a apucat să întrebe doar “Cum comentați faptul că se fac tot felul de presiuni pentru schimbarea componenței comisiei”. După ce reporterul a spus că nu a apucat să formuleze toată întrebarea, Crângașu a dres-o și a întrebat “ce comisie?”. După ce a auzit toată întrebarea, actualul director al CSM a răspuns: “Nu cunosc, nu fac comentarii, nu știu, nu am comentarii de făcut pentru că nu știu despre ce este vorba”.

Probabil replica “nu comentez” este un răspuns standard învățat de Crângașu de la primarul Adrian Dobre (Crângașu este consilierul personal al lui Dobre). Reamintim că și Dobre obișnuiește să “nu comenteze” anumite subiecte, acesta fiind răspunsul edilului, de exemplu, atunci când a fost întrebat cum comentează faptul că Nica Ștefan, membru PNL apropiat al său, este acuzat că a bătut un angajat Rosal. Vezi video aici!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here