fbpx
luni, mai 29, 2023

SURSE Șeful Biroului Rutier Ploiești le cere polițiștilor să evite să amendeze persoane importante

Citește Și

- Advertisement -

Apar noi informații cu privire la modul în care subcomisarul Laurențiu Drăghici ar conduce Biroul Rutier Ploiești. Ziarul Incomod a publicat astăzi un articol în care povesteam cum un polițist ar fi fost „tras pe linie moartă” de Drăghici, după ce și-a făcut treaba și a alergat un șofer vitezoman prin Ploiești, care părea băut, iar ulterior polițistul i-a făcut bărbatului dosar penal pentru că ar fi refuzat recoltarea probelor biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. 

Citește detalii despre caz aici!

- Advertisement -

După publicarea articolului, mai mulți polițiști ne-au contactat pentru a ne oferi și alte detalii despre modul în care Laurențiu Drăghici ar conduce Biroul Rutier Ploiești. Potrivit surselor din IJP Prahova, Drăghici le-ar fi „recomandat” subalternilor de mai multe ori să evite să amendeze persoane importante din oraș. Mai mult decât atât, le-ar fi spus inclusiv să evite să amendeze șoferii care parchează neregulamentar în zona Curții de Apel Ploiești și a Consiliului Județean Prahova, pentru a nu „deranja” magistrați sau aleși locali.

Se pare că subcomisarul Drăghici ar da indicații inclusiv prin stația radio prin care le spune polițiștilor de la Rutieră când să aplice amendă și când să dea doar avertisment.

Sursele din cadrul Poliției Prahova spun că șeful Biroului Rutier Ploiești ar fi trecut cu vederea mai multe fapte de ultraj sesizate de subalterni. Deși respectivele incidente au fost înregistrate cu aparatura de tip body-cam din dotarea polițiștilor, se pare că Drăghici le-ar fi spus că este normal ca persoanele aflate sub influența alcoolului sau a drogurilor să fie mai recalcitrante și chiar să atace polițiștii.

- Advertisement -

Reamintim că la Biroul Control Intern din cadrul Poliției Prahova ar fi fost depuse mai multe sesizări referitoare la modul în care Laurențiu Drăghici se poartă cu subalternii, fiind o anchetă în curs în urma reclamațiilor.

De asemenea, ziarul Incomod a solicitat un punct de vedere Poliției Prahova, pe care îl vom publica atunci când va fi remis.

- Advertisement -

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

FOTO/Doi soți au căzut în gol pe Valea Caraimanului după ce au alunecat pe zăpadă. Un elicopter SMURD i-a preluat pe răniți

Accident pe munte în această după- amiază. Salvamontiștii din Bușteni au fost solicitați să intervină pentru recuperarea a două...

Mai Multe Articole Ca Acesta