dnaaaa

dnaaaaSurse judiciare au declarat că Vlad Moisescu și Costin Berevoianu vor fi reținuți pentru 24 de ore de procurorii anticorupție din Ploiești. În acest caz, aceștia vor fi duși mâine în fața instanței cu propunere de arestare preventivă.

Cât despre cel de-al treilea om de afaceri adus astăzi la audieri, Ovidiu Semenescu, actualmente director la Apa Nova București, audierile în cazul acestuia de abia au început.

Reamintim că astăzi dimineață lucrătorii de la Anticorupție Ploiești au descins la sediul Apa Nova din București, la Primăria Generală a Capitalei și la Primăria Sectorului 1, dar și la sediile a două societăți comerciale private.

Procurorii au indicii că Semenescu, alături de Costin Berevoianu și de Vlad Moisescu care, de asemenea, sunt audiați în momentul de față, a influențat majorarea tarifului practicat de Apa Nova în Ploiești și București. Cel mai mare preț al apei din țară este la București, pe locul doi fiind Ploieștiul.

În sarcina celor trei sunt puse aacuzații de trafic de influență și de cumpărare de influență. Se vehiculează suma de peste 300.000 de euro ca mită.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here