Un bărbat suspect de coronavirus a fost lăsat să plece din spital și să umble liber prin București! Deși inițial s-a crezut că este vorba despre un cetățean italian, profesorul Adrian Streinu Cercel, managerul de la Matei Balș, a negat această informație, însă, a recunoscut că bărbatul este suspect că este infectat cu noul virus ucigaș.

Bărbatul era internat la Institutul Matei Balș din Capitală și ar fi plecat fără acordul cadrelor medicale. Reprezentanţii instituţiei medicale susţin faptul că numele persoanei este cunoscut.

“Spitalul nu e pușcărie. Pleacă cine vrea. A deschis ușa și a plecat”, a spus profesorul Adrian Streinu Cercel, managerul de la Matei Balș.

Aflat în direct la Realitatea TV, profesorul Adrian Streinu Cercel a susținut că cetățeanul vizat nu era italian și că nu a fugit, ci a fost lăsat să plece, pe picioare. Nu neagă, însă, că era o persoană suspectă de infecție cu coronavirus.

Potrivit România TV, Poliția Capitalei l-a localizat pe bărbatul care a fugit din cadrul institutului Matei Balş. Acesta a fost reţinut de către autorităţi.

“Bărbatul a fost localizat la o adresă din Bucureşti, fiind în supraveghere şi totodată a fost anunţat personalul unităţii medicale”, a transmis Poliţia Capitalei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here