Foto cu caracter ilustrativ

Drăgoi Ionuț Marius, principalul suspect al crimei de la Râfov, a fost reținut pentru 24 de ore! Acesta va fi prezentat în cursul zilei de luni, 20 mai, instanței de judecată, unde procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Prahova vor cere arestarea preventivă.

Duminică, 19 mai, autoritățile au fost alertate prin 112 despre faptul că într-o pădure din zona localității Râfov a fost găsit cadavrul unei femei. Tânăra, de 19 ani, era dezbrăcată de la brâu în jos și prezenta mai multe urme de violență pe corp.

În urma cercetărilor, s-a stabilit că victima ar fi fost inițial violată și apoi ucisă de un bărbat de 23 de ani, cioban la o stână din apropiere. Acesta din urmă a fost depistat și audiat de un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Prahova si polițiști ai Serviciului de Investigații Criminale din cadrul I.J.P. Prahova. Se efectuează cercetări pentru săvârșirea infracțiunilor de omor si viol.

Suspectul, Drăgoi Ionuț Marius, este recidivist și a fost eliberat din închisoare în februarie 2018. Fusese condamnat în mai 2017 la un an și cinci luni de închisoare pentru tâlhărie, iar în februarie 2018 Judecătoria Ploiești l-a eliberat condiționat după doar nouă luni de detenție.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here