fbpx
luni, martie 4, 2024
spot_img

Suspectul crimei din Mihai Bravu nu a fost încă prins

spot_img

Citește Și

- Reclamă -

Alexandru Rusu, suspectul principal al crimei terifiante din cartierul ploieștean Mihai Bravu, nu a fost încă prins, fiind în continuare căutat de oamenii legii. Reamintim că ieri dimineață Mariana, o tânără de 36 de ani din Ploiești, a fost ucisă cu o lovitură de cuțit în piept.

Martori la întreaga scenă au fost două prietene de-ale femeii, dar și unul din copiii tinerei din prima căsătorie, care de asemenea a fost înjunghiat, se pare accidental, în umărul drept cu același cuțit cu care a fost omorâtă mama sa. Se pare că femeia, alături de cele două prietene și de concubinul său, Alexandru, a dat o mică petrecere la care s-a băut excesiv, iar Alexandru i-ar fi cerut să întrețină relații sexuale cu toate trei. Femeia s-a opus categoric, iar de acolo a izbucnit scandalul și într-un acces de furie bărbatul ar fi înjunghiat-o mortal.

- Reclamă -

Se pare că Alexandru Rusu este recidivist, recent eliberat din închisoare, în trecut fiind acuzat de proxenetism și trafic de persoane. Cei doi se pare că s-au cunoscut în Anglia, unde au locuit până anul trecut.

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!
spot_img

Ultimele Știri

Angajații din Loteria Română vor protesta la Ministerul Finanțelor, reclamând scăderea cu peste 10% a veniturilor

Angajații din Loteria Română vor organiza în această săptămână mai multe acțiuni de protest în fața Ministerului Finanțelor, reclamând...
spot_img
Sari la conținut