Auditul intern al Consiliului Județean Prahova a descoperit suspiciuni de fraudă la Spitalul de Obstetrică și Ginecologie din Ploiești, unitate medicală aflată în subordinea CJ! Săptămâna trecută, după verificările efectuate, auditul a înaintat un raport către Finanțe și către Poliție pentru a se efectua verificări mai amănunțite, după ce s-au descoperit lucrări supra-evaluate sau care nici măcar nu au fost făcute.

“A fost trimis către organele abilitate, auditul a făcut un raport în acest sens și a fost trimis către Finanțe și către Poliție, săptămâna trecută”, a declarat Bogdan Toader, președintele Consiliului Județean Prahova, pentru ziarul Incomod.

În cadrul unei emisiuni la Ploiești TV, Bogdan Toader a detaliat neregulile identificate de audit și a declarat că există suspiciuni că sumele date de Consiliul Județean pentru reparații și investiții la Maternitatea Ploiești au fost folosite incorect în cel puțin trei contracte, fiind vorba fie de lucrări supra-evaluate, fie de lucrări care nici măcar nu au fost executate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here