În ultimele 24 de ore, polițiștii au intervenit la peste 3.000 de solicitări ale cetățenilor și au constatat 645 de infracțiuni.

La data de 1 iulie, peste 7.700 de poliţişti au acționat, la nivel național, în sistem integrat cu celelalte structuri ale Ministerului Afacerilor Interne, pentru prevenirea faptelor antisociale şi menţinerea ordinii şi siguranţei publice.

Au fost organizate 278 de acțiuni și s-a intervenit la 3.060 de evenimente, dintre care 2.612 au fost sesizate prin 112.

În urma activităților, au fost constatate 645 de infracţiuni, 129 de persoane fiind surprinse în flagrant delict.

De asemenea, au fost depistate 10 persoane urmărite național sau internațional, iar în cauzele instrumentate au fost dispuse 19 măsuri preventive.

Totodată, pentru neregulile constatate, polițiștii au aplicat 7.992 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de aproape 2.700.000 de lei.

Poliţiştii rutieri au desfăşurat activităţi pentru creșterea siguranței în trafic, fiind constatate 135 de infracțiuni la regimul circulației pe drumurile publice. Au fost reținute 470 de permise de conducere și au fost retrase 97 de certificate de înmatriculare.

Poliția Română acționează permanent pentru prevenirea şi combaterea oricăror evenimente care pot afecta liniştea comunității şi, totodată, este pregătită să intervină atunci când situaţia o impune.

Sursa: Poliția Română

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here