fbpx
joi, iunie 1, 2023

Sute de infracțiuni economice în Prahova în primele luni ale anului

Citește Și

- Advertisement -

În urma unei solicitări a ziarului Incomod, reprezentanții Inspectoratului Județean de Poliție Prahova ne-au pus la dispoziție datele privind infracțiunile economice înregistrate în primele opt luni ale anului. Astfel, doar în cele 10 orașe ale județului, polițiștii au înregistrat nu mai puțin de 714 dosare penale pentru infracțiuni economice, dintre care 113 pentru înșelăciune.

Municipiul Ploiești se află pe „primul loc” în acest top, cu 619 dosare penale înregistrate pentru infracțiuni economice, dintre care 91 de dosare sunt pentru înșelăciune. În municipiul Câmpina au fost înregistrate de aproape 20 de ori mai puține infracțiuni economice, adică 37, dintre care 13 pentru înșelăciune.

- Advertisement -

În localitățile Comarnic, Bușteni și Slănic s-au înregistrat câte cinci infracțiuni economice, dintre care numai trei dintre acestea au fost catalogate drept înșelăciuni. De menționat este că în Bușteni nu a fost sesizată nicio înșelăciune, în Slănic a fost raportată una, iar la Comarnic două.

În Sinaia și în Vălenii de Munte, numărul de infracțiuni economice săvârșite se ridică în total la 32, cinci dintre acestea fiind înșelăciuni.

Cele mai puține infracțiuni economice au fost sesizate în localitățile Azuga, Plopeni și Florești, unde au fost deschise 6, 2, respectiv 3 dosare penale în cauză. O singură înșelăciune a fost înregistrată, în localitatea Florești.

- Advertisement -

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Președintele Iohannis, atac dur la adresa profesorilor care continuă greva: „Cum îndrăznește cineva să pună în dificultate examenele naționale?”

Președintele Klaus Iohannis i-a criticat dur pe profesorii care continuă greva, în cadrul unei declarații făcute joi la Chișinău,...

Mai Multe Articole Ca Acesta