Marți, 28 decembrie, polițiștii prahoveni au confiscat sute de kilograme de artificii în urma percheziției desfășurate la domiciliul unei persoane din Târgșorul Vechi.

“În cursul zilei de ieri, polițiștii din cadrul Secției Rurale de Poliție Blejoi, împreună cu polițiștii din cadrul Postului de Poliție Târgșorul Vechi au pus în executare un mandat de percheziție domiciliară la domiciliul unei persoane bănuite de săvârșirea infracțiunii de ,,orice operațiuni cu articole pirotehnice efectuate fără drept”.

În urma verificărilor efectuate a reieșit faptul că bărbatul în vârstă de 44 de ani oferea spre vânzare materiale pirotehnice, pe raza comunei Târgșorul Vechi, fără a fi autorizat în acest sens.

Cu ocazia percheziției, în locuința bărbatului a fost găsită cantitatea de aproximativ 200 de kg de articole pirotehnice, diferite categorii, a căror deținere neautorizată este interzisă.

În cauză se efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal deschis sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ,,orice operațiuni cu articole pirotehnice efectuate fără drept’’, articolele în cauză fiind ridicate în vederea continuării cercetărilor”, au transmis reprezentanții IJP Prahova.

 

Foto ilustrativ, politiaromana.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here