mts

mtsMinisterul Tineretului și Sportului organizează prin Direcția Tabere și Agrement, “Tabăra Antidiscriminare” ȋn perioada 08.05 – 10.05.2015 la Izvoru Mureșului.  

Tabăra se adresează persoanelor de gen feminin cu varsta cuprinsă intre 16-35 de ani. Scopul acestei tabere este familiarizarea cursantilor cu conceptele de egalitate si discriminare, pentru a intelege ce inseamnă ca “oamenii sunt egali”, dar si pentru a aduce la cunostinta celorlaltor persoane participante problemele de discriminare cu care se confruntă persoanele de sex feminin in viata de zi cu zi si găsirea de solutii pentru integrarea acestora in societate.

Prin oferirea de exemple de bună practică ale reusitelor femeii in societate, dorim ca acestea să capete încredere în propriile lor forţe.

Pentru inscriere aveti nevoie de: 

– formularul de înscriere (vezi Anexa1), 

– copie C.I, 

– in cazul minorilor, este necesar acordul în scris al pãrinţilor.

Documentele se vor scana şi se vor trimite prin poşta electronică la următoarea adresă de e-mail:[email protected] sau la registratura MTS, str.Vasile Conta, nr.16, Sector2, Bucureşti, 020954. Înscrierile încep în data de 17.04.2015, ora 12:00, iar documetele vor trebui transmise la sediul MTS  sau scanate la adresa de mail specificatã mai sus, pana la data de05.05.2015, ora 16:00. Rezultatele se vor afişa pe site-ul MTS la data de 06.05.2015, ora 12:00.  

Descarca aici: Formular de inscriere, Metodologia de inscriere Tabara antidiscriminare

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here