Cererile pentru taberele de studii în străinatate, dedicate elevilor din licee și scoli generale, au crescut în acest an cu aproximativ 30% față de anul 2015, tot mai mulți părinți alegând, pentru copiii lor, această variantă, ca o soluție pentru dezvoltarea educațională, aprofundarea uneia sau mai multor limbi străine, precum și pentru orienterea optimă către un domeniu de activitate profesională.

Astfel, peste 1.000 de copii români participă, anual, în tabere de studii în străinătate, în peste 15 țări din Europa, la care se adaugă China, Noua Zeelandă, Canada, Australia sau SUA și nu numai. Printre destinațiile cele mai noi cu cereri în creștere se numară Portugalia și Malta.

Însă, pentru cine dorește să experimenteze o tabară educațională de limbi străine, fără a pleca peste hotare, o poate face și în România, unde IntegralEdu va organiza, în vară, o tabară de engleză cu profesori certificați Cambridge.

Astfel, EduCamp se va organiza la Sinaia pe parcursul a 6 zile, în doua serii, cu intrare pe 3 și 17 iulie. Programul educațional cuprinde activități intensive în limba engleză menite să îi familiarizeze pe tineri cu examenele internaționale și, în general, cu studiile în străinatate, nu doar prin simularea testului IELTS, cerut de cele mai multe universități, dar și prin ateliere de dezvoltare personală.

Toate aceste activități se vor desfășura într-o atmosferă distractivă și informală, într-un conac exclusivist din Sinaia.

Detalii AICI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here