Autorii a două tâlhării au fost prinși de polițiștii din Ploiești, după ce doi minori de 16 ani s-au prezentat la poliție pentru a reclama că li s-au luat telefoanele mobile. Polițiștii au identificat doi tineri bănuiți că au săvârșit infracțiunile, dar și o fată care ar fi tăinuit faptele acestora.

Vezi mai jos comunicatul emis de Poliția Prahova:

La sediul Poliției Municipiului Ploiești s-au prezentat doi adolescenți de 16 ani, care au sesizat faptul că ar fi fost deposedați de câte un telefon mobil. În cele două cauze a fost întocmit căte un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie.
În urma cercetărilor efectuate în cele două dosare penale de către polițiștii ploieșteni de investigații criminale, au fost identificate similitudini în ceea ce privește modul de operare, precum și semnalmentele făptuitorului, iar cauzele au fost reunite. Ca urmare a datelor rezultate și a probatoriului administrat, a rezultat că persoana bănuită de comiterea faptei e un bărbat de 27 de ani, din comuna Gherghița. Astfel, Judecătoria Ploiești a emis pe numele său un mandat de arestare preventivă.
Ca urmare a activităților desfășurate în continuare, a fost identificat și cel de-al doilea tânăr bănuit că ar fi participat la comiterea faptei, un ploieștean de 25 de ani. Totodată, din verificări a rezultat că o tânără de 20 de ani, din comuna Bălțești, ar fi bănuită de tănuirea infracțiunilor, motiv pentru care este cercetatată  de complicitate la tâlhărie. Aceștia au fost reținuți în cursul zilei de ieri, iar astăzi au fost prezentați instanței, care a dispus arestarea preventivă a tânărului și măsura controlului judiciar față de fată.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here