fbpx
miercuri, februarie 21, 2024
spot_img

Tâlharii atacă la drumul mare în Ploiești. Un tânăr de 18 ani forțat să dea banii de buzunar unor indivizi dubioși

spot_img

Citește Și

- Reclamă -

Un tânăr în vârstă de 18 ani a rămas fără 300 de lei după ce a fost atacat pe o stradă din Ploiești de doi indivizi agresivi. Bărbații l-au forțat să le dea banii pe care băiatul îi avea la el.

Potrivit unor surse judiciare, fapta s-a petrecut în noaptea de 30 iunie, dar autorii faptei au fost identificați și prinși câteva săptămâni mai târziu.

- Reclamă -

Primul tâlhar a fost prins în data de 9 iulie, iar cel de-al doilea în cursul zilei de 19 august. Ambii au fost reținuți și ulterior arestați preventiv, la solicitarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Ploiești.

Judecătoria Ploiești a admis cererea de arestare preventivă pentru 30 de zile.

”Admite propunerea de arestare preventivă formulată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Ploieşti. În baza art. 226 C.proc.pen. raportat la art. 202 alin. 1, 3 şi 4 lit. e) C.proc.pen şi art. 223 alin. 2 C.proc.pen. şi art. 203 alin. 3 C.proc.pen., dispune arestarea preventivă a inculpatului: – Nica Vasile Alin, cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tâlhărie calificată, pentru o perioadă de 30 de zile, începând cu data de 20.08.2020 şi până la data de 18.09.2020, inclusiv. În temeiul art. 230 alin. 1 C.proc.pen., dispune emiterea mandatului de arestare preventivă pe numele inculpatului Nica Vasile Alin. Respinge, ca neîntemeiată, cererea formulată de inculpat privind luarea faţă de acesta a măsurii arestului la domiciliu. Potrivit art. 228 alin. 2 C.proc.pen., se aduc la cunoştinţa inculpatului drepturile prevăzute la art. 83 Cod procedură penală, dreptul prevăzut la art. 210 alin. 1 şi 2 Cod procedură penală, precum şi dreptul de acces la asistenţă medicală de urgenţă, dreptul de a contesta măsura şi dreptul de a solicita revocarea sau înlocuirea arestării cu o altă măsură preventivă. Se comunică măsurile inculpatului, Parchetului de pe lângă Judecătoria Ploieşti şi locului de deţinere- Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv al IPJ Prahova. În temeiul art. 275 alin. 3 C.proc.pen., cheltuielile judiciare avansate de stat rămân în sarcina acestuia. În temeiul art. 275 alin.6 C.proc.pen., onorariul avocatului desemnat din oficiu, în cuantum de 313 lei, pentru inculpatul Nica Vasile Alin, va fi avansat din fondurile Ministerului Justiţiei către Baroul Prahova. Cu drept de contestaţie, potrivit art. 204 alin. 1 C.proc.pen., în termen de 48 de ore de la pronunţare. Pronunţată în camera de consiliu, astăzi, 20.08.2020, ora 13:30”, potrivit portalului instanțelor de judecată.

- Reclamă -

Complicele lui Alin Vasile Nica a fost arestat încă din data de 10 iulie, potrivit surselor citate.

 

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!
spot_img

Ultimele Știri

Trafic închis complet pe o stradă importantă din Ploiești. Primăria începe programul de asfaltări

Primăria Ploiești a anunțat începerea programului de reparații curente și întreținere a străzilor, iar strada Maramureș, aflată în apropierea...
spot_img
Sari la conținut