catuse1

catuse1În noaptea de duminică spre luni, mai mulți clienți aflați într-un bar rău famat din centrul localității Câmpina au fost jefuți sub amenințarea cuțitului. Autorul faptei este Cristian Sorin Trestianu, un individ extrem de periculos, recent eliberat din închisoare. Trestianu a fost condamnat în 2006 la 9 ani de detenție tot pentru tâlhărie și a ieșit din penitenciarul Mărgineni în data de 19 august, anul acesta.

La nici o săptămână de la eliberare, individul, un bărbat masiv, înalt de 1.90 și 130 de kilograme, a intrat în barul situat în spatele Pieței Centrale din Câmpina unde, sub amenințarea unui cuțit, le fură telefoanele mobile clienților, dar și barmanului. Fuge de la locul faptei și se refugiază într-un alt local din oraș (sitauat lângă fostul cinematograf) unde este prins de polițiștii alertați de victime. Trestianu a fost reținut pentru 24 de ore și prezentat ieri, cu propunere de arestare pereventivă, judecătorului de Drepturi și Libertăți din cadrul Judecătoriei Câmpina.

Instanța a considerat că individul prezintă un pericol pentru societate și a decis arestarea acestuia pentru 30 de zile. Trestianu a contestat măsura preventivă la Tribunalul Prahova care va decide în data de 27 august dacă bărbatul va fi cercetat în continuare în stare de libertate sau în spatele gratiilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here