Un tânăr de 29 de ani a fost arestat preventiv după ce polițiștii au descoperit că este principalul suspect al unui furt dintr-o societate comercială, de unde au dispărut mai multe scule electrice în valoare de 16.000 lei. Însă, din totalul prejudiciului, au fost recuperate bunuri în valoare de doar 3.000 lei.

Vezi mai jos comunicatul emis de Poliția Prahova:

Polițiștii Secției Rurale nr. 3 Blejoi au fost sesizați referitor la furtul mai multor scule electrice dintr-o societate comercială din comuna Păulești, a căror valoare a fost estimată la aproximativ 16.000 lei.
În urma cercetărilor efectuate, polițiștii au identificat persoana bănuită de comiterea faptei în persoana unui bărbat în vârstă de 29 de ani, din comuna Cărbunești, de profesie zidar.
Totodată, au fost recuperate bunuri în valoare de 3.000 lei, care au fost predate părții vătămate.
Bărbatul a fost reținut și prezentat parchetului cu propunere de arestare preventivă, care a dispus punerea în mişcare a acţiunii penale şi sesizare instanţei de judecată în vederea arestării preventive pe o perioadă de 30 de zile.
Judecătoria Ploieşti a admis cererea formulată de către unitatea de parchet şi a dispus arestarea preventivă pe o perioadă de 30 zile.
Persoana arestată a fost încarcerată în arestul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Prahova.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here