Un tânăr de 17 ani a fost arestat, fiind acuzat că a tâlhărit o femeie pe stradă, în zona de sud a Ploieștiului. Potrivit Poliției Prahova, femeii i-ar fi fost furate prin violență mai multe bunuri și bani în valoare de 7.000 lei.

“La data de 10 august, polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției Municipiului Ploiești, au formulat propunere de luare a măsurii arestului preventiv pentru un tânăr, din municipiul Ploiești, bănuit de comiterea infracțiunii de tâlhărie.

În fapt la data de 15 iulie, polițiștii de invetigații criminale, s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că, în cursul aceleiași zile, în jurul orei 16.00, în timp ce se aflau în zona de sud a municipiului Ploiești, autori necunoscuți, prin întrebuințarea de violențe au deposedat o femeie de rucsacul personal, portofelul cu acte, bani și telefonul mobil, valoarea prejudiciului fiind de aproximativ 7.000 de lei.”, a transmis Poliția Prahova într-un comunicat de presă.

Potrivit reprezentanților IJP Prahova, în urma cercetărilor marți, 10 august, a fost identificat tânărul de 17, din Ploiești, ca fiind autorul infracțiunii.

“Tânărul a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Ploiești, fiind arestat preventiv pentru o perioadă de 30 de zile.”, au mai precizat reprezentanții Poliției Prahova.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here