Un tânăr de 23 de ani a fost înjunghiat în spate, în seara zilei de 21 mai, în timp ce se afla într-un parc din Breaza, cu mai mulți prieteni. Agresorul a fost identificat. Are doar 16 ani, iar instanța l-a plasat în control judiciar. 

Tânărul agresat a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale.

Acesta susține că nu-l cunoștea pe agresor.

“La data de 21 martie a.c., în jurul orei 23:00, polițiștii din cadrul Poliției orașului Breaza au fost sesizați de un tânăr de 23 de ani despre faptul că în timp ce se afla într-un parc din localitate cu mai mulți prieteni, ar fi avut un conflict spontan cu o persoană necunoscută care i-ar fi aplicat o lovitură în zona spatelui cu un obiect tăietor-înțepător.

Polițiștii au fost mobilizați la fața locului, iar persoana bănuită de săvârșirea faptei a fost interceptată de organele de poliție, fiind condusă la sediul Poliției.

A fost solicitată o ambulanță, care a acordat îngrijiri medicale victimei. Ulterior, bărbatul de 23 de ani a fost transportat la spital.

În baza probatoriului administrat în cauză, persoana bănuită de săvârșirea faptei a fost reţinută de poliţişti pentru 24 de ore, ulterior fiind plasată sub control judiciar. În cauză, a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de lovire sau alte violențe”, se arată într-un comunicat al IPJ Prahova transmis luni.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here