Zilele trecute, un tânăr ploieștean a apărut într-o publicație locală ca susținător al fenomenului „Blue Whale”, jocul care poate fi câștigat numai prin suicid, după ce contul acestuia de Facebook ar fi fost clonat! Respectiva publicație a prezentat o captură de ecran a unei postări de pe profilul lui Bogdan Ghiță (foto sus) în care acesta îi încuraja pe tineri să se înscrie în joc. Contactat de reporterii ziarului nostru, ploieșteanul a susținut că totul este o înscenare și că postarea nu îi aparține.

Articolul publicat de un ziar local a făcut vâlvă în oraș și se pare că i-au adus lui Bogdan chiar și amenințări cu moartea din partea unor persoane: „Am primit (n.r. amenințări cu moartea) pe respectivele comentarii că «lasă că o să facem noi un grup și o să te prindem» și tot așa. Tot ieri seară am primit cred că în jur de vreo 40 de telefoane de la oameni necunoscuți”.
Tânărul crede că în spatele acestei inițiative se află un partid politic. Bogdan susține că a depus plângere la poliție pentru a i se face dreptate.
Puteți asculta mai jos întreaga conversație dintre reporterul ziarului nostru și Bogdan Ghiță în care acesta povestește în amănunt cum s-a petrecut totul:

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here