Polițiștii au prins, sâmbătă seară, un tânăr de 22 de ani care conducea o mașină deși nu avea permis. Tânărul era drogat, iar polițiștii au dispus reținerea acestuia. 

“Aseară, în jurul orei 20:45, în timp ce desfășurau activități de supraveghere și control al traficului rutier pe DN 1, pe raza comunei Bărcănești, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Prahova au observat un autoturism care avea o deplasare sinuasă, motiv pentru care au procedat la oprirea regulamentară a autoturismului.

La volan a fost identificat șoferul autoturismului ca fiind un tânăr în vârstă de 22 de ani domiciliat în municipiul Ploieşti, iar din cauza comportamentului ciudat pe care îl avea, acesta a fost supus testării cu aparatul Drugtest care a indicat prezența unor substanțe susceptibile de a avea efect psihoactiv în organism. Ulterior, tânărul a fost condus la o unitate medicală în vederea recoltării de mostre biologice.

Totodată, în urma verificărilor efectuate în bazele de date s-a constatat faptul că șoferul nu figurează ca fiind posesor de permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Având în vedere aspectele constatate, fața de conducătorul autoturismului a fost dispusă măsura reținerii pentru 24 de ore, urmând să fie prezentat unității de parchet cu propunere de luare a unei alte măsuri preventive.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracțiunilor de conducerea unui autovehicul pe drumurile publice sub influența băuturilor alcoolice sau a altor substanțe și conducere fără permis”, a transmis IPJ Prahova.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here