Poliția Locală Ploiești anunță că un echipaj al instituției a prins un șofer care conducea pe interzis pe o stradă din Ploiești și, în plus, în urma verificărilor a descoperit și că bărbatul nu are permis de conducere.

“În timpul activităților specifice de patrulare, un echipaj aparținând Serviciului Circulație pe Drumurile Publice din cadrul Poliției Locale Ploiești a observat în cursul zilei de luni, 16 martie 2020, în jurul orei 19.35, un autovehicul marca Volkswagen, care circula pe strada Ștefan cel Mare către strada Lupeni fără a respecta semnificația indicatorului rutier „accesul interzis”.

Polițiștii locali au procedat la legitimarea conducătorului auto, iar din verificările întreprinse au constatat că acesta nu deținea permis de conducere.

Numitul O.S.A, în vârstă de 26 de ani, cu domiciliul în Ploiești, a fost predat lucrătorilor Biroului Rutier din cadrul Poliției Municipiului Ploiești, pentru continuarea cercetărilor.”, au transmis reprezentanții Poliției Locale Ploiești într-un comunicat de presă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here