Un tânăr în vârstă de 18 ani a fost reținut pentru 24 de ore, după ce i-a blocat contul de social-media unei femei în vârstă de 23 de ani, iar apoi a șantajat-o cerându-i 200 de euro pentru a i-l debloca.

Poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale din Timişoara au fost sesizați în legătură cu fapta băiatului în urmă cu două zile. Tânărul a fost prins în cele din urmă în urma unui flagrant.

”La data de 06 august a.c., poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale au fost sesizaţi de către o femeie, în vârstă de 23 de ani, cu privire la faptul că un băiat necunoscut ar fi abordat-o pe o reţea de socializare în cursul aceleiaşi zile şi i-a relatat faptul că i-a blocat contul la aceea aplicaţie, cerându-i o sumă de 200 de euro pentru a-l debloca ulterior”, au transmis reprezentanții IPJ Timiș.

Victima a stabilit să se întâlnească cu adolescentul în parcarea unui supermarket din Timişoara, pentru a-i oferi suma de 200 de euro.

”În baza celor sesizate, în data de 07 august a.c., poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale au depistat în flagrant delict un tânăr de 18 ani, în timp ce a primit de la persoana vătămată suma de 200 de euro. Acesta a fost imobilizat şi încătuşat, ulterior fiind condus la audieri. În urma controlului corporal, asupra individului s-a găsit suma de 200 de euro în bancnote de 50/100 euro şi două telefoane mobile folosite la comiterea faptei, bunuri care au fost ridicate în vederea efectuării unei percheziţii informatice”, a mai adăugat IPJ Timiş.

Potrivit surselor G4Media, tânărul a fost reţinut pentru 24 de ore pentru şantaj, fiind introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Timiş.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here