Un tânăr în vârstă de 19 ani și-a pierdut viața în urma unui conflict. Incidentul a avut loc marți pe o stradă din Capitală. Doi tineri s-au certat, iar unul dintre ei a scos un cuțit și l-a înjunghiat pe celălalt. La scurt timp după agresiune, victima în vârstă de 19 ani a murit.

Un tânăr în vârstă de 19 ani și-a pierdut viața în urma unui conflict. Crima a avut loc în jurul orei 16:00, pe o stradă din Sectorul 3 al Capitalei. Totul a degenerat în urma unui conflict pe care doi tineri l-au avut într-o sală de forță din zonă.

Scandalul a continuat și pe stradă, iar la un moment dat, unul dintre tineri a scos un cuțit și l-a înjunghiat pe celălalt.

Martorii au sunat la 112, iar în scurt timp au ajuns la fața locului polițiștii de la Secția 11. Repede au ajuns și medicii SMURD care i-au acordat primele îngrijiri tânărului rănit în altercație, dar din păcate rana a fost gravă și tânărul a decedat.

Polițiștii au reușit în scurt timp să îl identifice pe agresor, în apropierea locului unde a avut loc incidentul, iar în momentul de față se află în custodia poliției unde este audiat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here