O tânără de 25 de ani a fost reținută pentru 24 de ore de polițiștii ploieșteni, după ce ar fi furat bani dintr-un magazin.

“Polițiștii de investigații criminale din cadrul Secției de Poliție Nr.2 Ploiești efectuează cercetări într-o cauză penală, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.
La data de 9 aprilie, în jurul orei 12:00, am fost sesizați cu privire la faptul că persoane necunoscute ar fi pătruns într-o societate comercială din Ploiești și ar fi sustras din două casete metalice suma de aproximativ 8.500 de euro și 27.000 de lei.”, a transmis Poliția Prahova.

Polițiștii au prins-o pe femeie și asupra sa au fost găsiți și banii care ar fi fost furați.

“În urma investigațiilor efectuate, la scurt timp, polițiștii au reușit identificarea și depistarea persoanei bănuite de comiterea faptei, o femeie în vârstă de 25 de ani, asupra sa fiind găsită o mare parte din prejudiciu.

În baza probatoriului administrat, s-a dispus măsura reținerii pentru 24 de ore, femeia fiind depusă în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Câmpina, urmând să fie prezentată Parchetului de pe lângă Judecătoria Ploiești cu propunerea dispunerii unei măsuri preventive.”, a mai transmis Biroul de Presă al Poliției Prahova.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here