decizie tribunal

Eugen Andrei Chițu, tânărul acuzat că a spart sediul Poliției din Cornu de unde ar fi furat probe dintr-un dosar în care era cercetat, a fost eliberat din arest.

Decizia aparține judecătorului de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Prahova și este definitivă.

Astfel, Tribunalul Prahova a decis, marți 27 august, să admită contestația la măsura arestării preventive luată de Judecătoria Câmpina pe numele lui Eugen Andrei Chițiu.

Judecătorii ploieșteni nu au luat nici o altă măsură preventivă pe numele bărbatului suspectat de polițiști că a intrat prin efracție în sediul Secției de Poliție din Cornu de unde a furat mai multe bunuri, probe într-un dosar penal.

”Admite contestaţia formulată de inculpatul CHIŢU ANDREI – EUGEN, acuzat de săvârșirea infracțiunilor de furt calificat, (…) şi sustragerea sau distrugerea de probe ori înscrisuri, prev. şi ped. de art. 275 alin. (1) din Codul penal, ambele cu aplicarea art. 38 alin. (1) din Cod penal, aflat în prezent în C.R.A.P. Campina, împotriva încheierii nr. 98 pronunţate de judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Campina la data de 23.8.2019. Desfiintează în totalitate încheierea atacată şi, rejudecând: Respinge ca nefondată propunerea de luare a măsurii arestării preventive formulată de inculpatul Parchetul de pe lângă Judecătoria Câmpina, faţă de inculpatul Chiţu Andrei – Eugen. Dispune punerea în libertate a inculpatului Chiţu Andrei – Eugen, de sub puterea mandatului de arestare preventive nr. 14/UP din 23.8.2019, dacă nu este reţinut sau arestat în altă cauza. Ia act ca inculpatul a fost asistat de avocat ales. Definitivă. Cercetată şi pronunţată în camera de consiliu, azi, 27.8.2019”, potrivit portalului instanțelor de judecată.
Vă reamintim faptul că. inițial, Andrei Eugen Chițu a fost arestat preventiv de Judecătoria Câmpina.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here