O știre cumplită marca dimineața zilei de miercuri, 19 iunie. Un tânăr de numai 25 de ani a murit înecat în Dâmbovița, încercând să salveze un alt băiat, de numai 16 ani.

Minorul a reușit să iasă, până la urmă, din apă, dar salvatorul său a fost scos de scafandrii de la ISU, fără suflare, după aproximativ jumătate de oră.

Pe rețelele de socializare curg mesajele de condoleanțe pentru băiatul originar din Ploiești. Acesta era un mare suporter dinamovist. Joi, de la ora 10.30, după ce trupul neînsuflețit a fost ridicat de la IML, sicriul va ajunge la stadionul Dinamo unde Ploieșteanu’, așa cum era știut tânărul de colegii de peluză, va face un ultim tur al arenei.

“Vă anunțăm cu durere în suflet că prietenul nostru și totodată partener Doar Dinamo ne-a părăsit.

Mâine la ora 10:00 va fi cortegiu funerar de la IML și va ajunge în jur de ora 10:30 la stadionul Dinamo, acolo unde va face ultimul tur de stadion fiind “casa lui ca suporter”.

Rămâi cu drag, prietene!” este anunțul publicat pe pagina de Facebook Doar Dinamo.

Între timp, tot în mediul on-line, au fost lansate apeluri pentru sprijinirea familiei.

“Azi a murit un Ploieştean, încercând să-și salveze prietenul din apele Dâmboviței! Cine ajută azi un prieten se numeşte om bun. Cine își sacrifica viața pentru un prieten cum se numeşte???…. Întâmplarea face să-l cunosc personal pe tatăl acestui ploieştean de 25 de ani. Lucrează la SGU Ploieşti. Este UMAN şi NECESAR ca autoritățile publice locale ploieştene să ajute familia îndurerată!! DUMNEZEU SĂ-L IERTE!!!” a scris, pe pagina sa de Facebook, Daniel Tănase.

Sursa foto: Facebook/ Doar Dinamo

Sursa: www.telegrama.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here