Foto cu caracter ilustrativ

Marius Ionuţ Dragoi, tânărul din comuna prahoveană Râfov, care și-a ucis, anul trecut iubita pentru că nu a vurt să întrețină cu el relații sexuale, a fost condamnat la 23 de ani și 4 luni de închisoare printr-o sentință definitivă a Curții de Apel Ploiești. Tânărul a fost găsit vinovat pentru viol, faptă pentru care a primit o pedeapsă de zece ani de închisoare și pentru omor calificat pentru care a primit 20 de ani de detenție. În final, Drăgoi va rămâne în spatele gratiilor 23 de ani.

Bărbatul și-a violat iubita apoi a ucis-o cu mai multe lovituri de cuțit. Cadavrul fetei, dezbrăcat de la brâu în jos și plin de sânge, a fost găsit de către un localnic care a alertat și poliția.

Drăgoi a fost reţinut de către poliţişti, duminică 19 mai, sub acuzaţiile de omor şi viol și de atunci se află în arest. Tânărul din comuna Râfov nu este la prima faptă comisă cu violenţă. El a mai fost condamnat, în mai 2017, de către Judecătoria Ploieşti la închisoare cu executare. A primit o pedeapsă de un an şi cinci luni pentru ameninţare şi tâlhărie. Conform sentinţei, Drăgoi a fost obligat să plătească daune morale în valoare de 10.000 de lei uneia dintre victimele sale.

După doar nouă luni, bărbatul a fost liberat condiţionat din închisoare, printr-o decizie a aceleiaşi instanţe de judecată care l-a şi condamnat la închisoare.

Revenit în comuna natală, Drăgoi s-a mutat la o stână din satul Sicrita împreună cu tânăra pe care avea s-o omoare. Relaţia dintre tineri nu a funcţionat. Bărbatul i-a reproşat fetei că nu se ocupă aşa cum trebuie de gospodărie şi a decis să o ducă înapoi părinţilor ei. Vineri, cei doi s-au întâlnit întâmplător, iar fata a insistat să meargă din nou la stână şi s-a urcat cu forţa în căruţa bărbatului.

Pe drumul de întoarcere, la marginea unei păduri, Drăgoi i-a cerut tinerei să întreţină relaţii sexuale, însă aceasta a refuzat. A fost bătută, violată şi apoi înjunghiată cu un cuţit.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here