UPDATE

Surse citate de g4media.ro susțin că cele mai recente informații indică faptul că ar fi vorba despre un câine, nu despre un leu. Potrivit ziarului Gazeta Dâmboviței, “misiunea este îngreunată de martorii care oferă autorităților informații contradictorii și care se amuză copios pe seama acestei situații”.

Primul mesaj RO-ALERT a fost emis la ora 10.52 și avertiza cu privire la prezența unui leu în cartierul Priseaca, iar un al doilea mesaj, la ora 11.34, anunța prezența leului în zona Romlux, în apropiere de prima locație.

Grădina zoologică Târgoviște a anunțat că toți leii pe care îi deține sunt în cuști.

„Leii pe care noi îi avem sunt în maximă siguranţă, avem două perechi de lei. Nu a scăpat de la noi niciun animal”, a declarat pentru AGERPRES directorul de la Grădina Zoo Târgovişte, Florina Pârvulescu.

ȘTIREA INIȚIALĂ

Un avertisment RO-ALERT a fost emis cu privire la un leu care umblă singur pe străzile din Târgoviște. Localnicii sunt sfătuiți să rămână în case.

Un leu a fost observat astăzi în timp ce se plimba în cartierul Priseaca din Târgovişte, în zona staţiei peco Helene. Autoritățile au fost alertate imediat.

Potrivit româniatv.net, leul ar fi scăpat din curtea unui locuitor din zona Priseaca.

ISU Dâmbovița a emis un avertisment RO-ALERT și a sfătuit oamenii să rămână în casele lor.

“A fost semnalată prezenţa unui animal sălbatic (leu) în municipiul Târgovişte, cartier Priseaca, zona staţia peco Helene! Evitaţi zona, rămâneţi în locuinţe!

Păstraţi distanţa faţă de animal şi nu încercaţi să vă fotografiaţi cu acesta”, s-a transmis prin mesajul RO-ALERT.
Și IPJ Dâmbovița a transmis printr-un comunicat:
“La data de 12 mai a.c., un bărbat a sesizat, prin SNUAU 112, faptul că este un leu pe un câmp din localitatea Priseaca.
Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița s-au deplasat la fața locului pentru efectuarea de verificări.”

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here