fbpx
luni, decembrie 11, 2023
spot_img

Tarife noi în parcările cu plată din Ploieşti

spot_img

Citește Și

- Reclamă -
Autorităţile ploieştene au aprobat o nouă grilă de tarife pentru parcările cu plată gestionate de SGU, inclusiv pentru parcarea supraetajată de pe strada Cuza Vodă. Cu această ocazie a fost majorat preţul pe oră şi a fost introdus şi un tarif de parcare pentru jumătate de oră.

Consiliul Local a aprobat în această săptămână un proiect de hotărâre privind noile tarife practicate de SGU în parcări. Astfel, o oră de parcare va costa 3 lei, faţă de 2,5 lei, cât era până acum. Consilierii locali au introdus, printr-un amendament aprobat în timpul şedinţei, şi un tarif de 2 lei pentru jumătate de oră.

În cazul abonamentelor, tarifele încep de la 120 per autoturism pe lună, pentru persoanele fizice. Mai departe, abonamentul pe trei luni costă 288 de lei, cel pe şase luni 504 lei, iar cel pe 12 luni 864 de lei. Pentru persoanele juridice, abonamentele în parcările cu plată gestionate de SGU Ploieşti vor costa 270 de lei per autoturism pe o lună, 648 pe trei luni, 1.134 pe şase luni, respectiv 1.944 pe an.

- Reclamă -

Pentru folosirea parcării supraetajate de pe strada Cuza Vodă, abonamentele vor costa 285 de lei pe lună, 680 de lei pe 3 luni, 1.200 de lei pe 6 luni, respectiv 2.050 de lei pe 12 luni. În cazul riveranilor, autorităţile au prevăzut un tarif redus, cu valoarea de 90 de lei pe lună cu TVA inclus pentru persoane fizice, respectiv 150 de lei pe lună, la care se adaugă TVA, pentru persoane juridice.

Conform aceleiaşi hotărâri, grila de tarife se poate indexa anual cu rata inflaţiei, fără să mai fie nevoie de aprobarea noilor valori prin hotărâri ale Consiliului Local.

În aceeaşi şedinţă, Consiliul Local Ploieşti a aprobat şi o majorare a tarifelor practicate de SGU pentru indicatoare rutiere şi mobilier stradal.

- Reclamă -
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!
spot_img

Ultimele Știri

A doua ședință de CL boicotată de consilierii. Bugetele mai multor instituții nu pot fi rectificate

Vineri, 8 decembrie, Consiliul Local a fost convocat pentru aprobarea mai multor proiecte de rectificare bugetară, dar și pentru...
spot_img